De manege

Kantine

Naast twee rijbanen, de weide en stallen, beschikt Manege de Hoefslag over een ruime kantine, waar u een hapje en een drankje kunt nuttigen. Omdat de kantine uitkijkt over de binnenbak, is het de ideale plaats om de paardrijlessen te volgen.

Deze gezellige kantine, biedt ruimte aan circa 50 personen. Het is mogelijk om de kantine te huren voor bijvoorbeeld:

  • kinderfeestjes
  • bedrijfsfeestjes
  • vergaderingen
  • andere gelegenheden

Wij beschikken tevens over een horecavergunning.

Ponykamp

Elk jaar organiseert Manege de Hoefslag een gezellig ponykamp. Samen met andere kinderen logeer je een week lang op de manege. Uiteraard is er tijdens het ponykamp volop gelegenheid om paard te rijden en de paarden te verzorgen.

Diplomarijden

Als erkende FNRS-manege bieden wij de mogelijkheid om diploma te rijden. De diploma's die behaald worden, zullen worden aangetekend in het FNRS-ruiterpaspoort.

Op vakantie met uw paard

Ook als u niet deelneemt aan een ponykamp, kunt u overnachten op de manege. Het Twentse landschap biedt vele mogelijkheden voor vakantieganger en paard. Manege de Hoefslag stelt u in de gelegenheid om samen met uw paard te genieten van het mooie Twente. U kunt logeren in een appartement op het terrein van de manege en voor uw paard staat er een stal klaar.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via onderstaand telefoonnummer. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen op Manege de Hoefslag.